SPECIJALISTIČKA LEKARSKA ORDINACIJA
IZ FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE
ELITE REHAB NIŠ

Sportska medicina

Sports Rehab
Sportska medicina je multidisciplinarna grana medicine čiji je cilj očuvanje zdravlja učesnika u sportu i fizičkim (rekreacionim) aktivnostima, prvenstveno kroz prevenciju ali i kroz terapiju i rehabilitaciju povrede. Još jedan bitan segment u okviru delatnosti sportske medicine je unapređenje psihofizičkih sposobnosti neophodnih za ostvarivanje dobrih takmičarskih rezultata.
 

U ordinaciji ELITE REHAB NIŠ, se radi puna dijagnostika sportskih povreda, najsavremeniji vidovi lečenja sportskih povreda (PRP, cPRP, lečenje matičnim ćelijama, proloterapija, SHOCKWAVE terapija, najsavremenija fizikalna terapija na najkvalitetnijoj aparaturi, Kineziotaping, sportska masaža).

Cilj je brza i tačna dijagnoza sa najsavremenijom terapijom kako bi se povreda sanirala u što kraćem vremenskom intervalu i sportista vratio u trening.

 

Ordinacija Elite Rehab Niš je stekla poverenje velikog broja sportista iz zemlje i inostranstva. Veliki broj reprezentativaca iz raznih sportskih grana je nama ukazalo poverenje.
 

Ordinacija Elite Rehab Niš je medicinska podrška velikim sportskim takmičenjima na nacionalnom nivou, čak i u borilačkim sportovima.

 

View the embedded image gallery online at:
https://eliterehab.rs/sportska-medicina#sigProId395ad790fd

Pročitano 8820 puta

O nama

Ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Elite Rehab se bavi lečenjem i rehabilitacijom pacijenata svih starosnih dobi i patologija.

Okupili smo tim vrhunskih stručnjaka, lekare specijaliste, edukovane u najboljim evropskim centrima sa ciljem da razvijemo jednu respektibilnu ustanovu, kojoj će pacijenti uvek biti na prvom mestu.