SPECIJALISTIČKA LEKARSKA ORDINACIJA
IZ FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE
ELITE REHAB NIŠ

Uklanjanje kapilara, staračkih pega

Imate problem sa proširenim kapilarima?

Lasersko uklanjanje kapilara je idealno rešenje za vas.

Lasersko uklanjanje kapilara je neinvazivna  metoda kojom se uspešno uklanjaju prošireni kapilari sa lica i dekoltea. Prekomerno izlaganje suncu, upotreba solarijuma,  genetska predispozicija, mehaničke povrede samo su neki od razloga za pojavljuju oštećenih i proširenih kapilara. Ukoliko se prošireni kapilari ne leče stanje se sa godinama pogoršava i kapilari postaju sve uočljiviji i sve ih je teže zakamuflirati korektorima i puderima. Upotreba krema i drugih kozmetičkih preparata u cilju lečenja proširenih kapilara samo ublažava problem, ali ga ne rešava u potpunosti. Lasersko uklanjanje kapilara je jedina metoda kojom ćete uspešno rešiti problem proširenih kapilara i rosacee.

 

Lasersko uklanjanje kapilara je postupak koji ponovo otkriva vašu lepotu

Lasersko uklanjanje kapilara je neinvazivna, bezbedna i efikasna metoda koja obuhvata seriju od 3 do 5 tretmana tokom kojih se pulsirajuća svetlost određene talasne dužine emituje na određeni deo lica ili tela i jasno uklanja kapilare, hemangiome, rosacea -u, poikilodermu i druge nepravilnosti na koži. Tretmani se ponavljaju na svake četiri nedelje sa primetnim poboljšanjem posle svakog tretmana.

Tretmani rezultiraju svežom i blistavom kožom, punom života.

         

Šta se oseća tokom tretmana?

Svaka osoba ima svoju specifičnu, različitu reakciju, sopstveno iskustvo vezano za doživljaj tretmana koji traje od 5 do 30 minuta u zavisnosti od veličine regije koja se tretira. Većina nalazi da je lasersko uklanjanje kapilara sasvim prijatan tretman i pored toga što je blagi osećaj peckanja uobičajen. Elite Rehab Niš ima veliko iskustvo sa klijentima koji imaju osetljivu kožu, i uvek uzimamo u obzir njihovu zabrinutost i tretiramo ih vodeći računa o tome, tako da je i najosetljivija koža tretirana bezbedno i sigurno. Posle postupka ćemo vas možda zamoliti da stavljate led na tretirano mesto, a daćemo vam i sve informacije o obaveznoj nezi posle tretmana.

 

Da li postoje neželjene pojave posle tretmana?

Većina neželjenih pojava je blaga i kratkotrajna. Može se sastojati od kratkog osećaja neprijatnosti tokom samog tretmana. Crvenilo se pojavljuje odmah posle tretmana. Kod većine ljudi ono nestaje najkasnije dvadeset četiri sata posle tretmana, a u retkim slučajevima može trajati do tri dana. Blagi otok, modrice i post tretmanski poremećaj pigmentacije su takodje mogući. Iz našeg iskustva smo primetili da se one javljaju kod manje od 1% klijenata sa kožom ozbiljno oštećenom dejstvom spoljašnjih faktora i smanjenog kvaliteta vezivnog tkiva oko krvnih sudova. Ove pojave obično nestanu veoma brzo u narednih 3 do 4 dana.

 

Da li mi je potreban dodatni tretman?

Stanje kože kod nekih klijenata može zahtevati dodatne tretmane i posle početne serije od dva do pet tretmana. Mi ćemo vas uputiti kako da na pravilan način negujete kožu da bi ste smanjili mogućnost od budućih dodatnih tretmana. Bićemo srećni da vam, tokom konsultacije, damo još više informacija o tretmanu i onome šta možete očekivati od samog tretmana.

Pročitano 8354 puta

O nama

Ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Elite Rehab se bavi lečenjem i rehabilitacijom pacijenata svih starosnih dobi i patologija.

Okupili smo tim vrhunskih stručnjaka, lekare specijaliste, edukovane u najboljim evropskim centrima sa ciljem da razvijemo jednu respektibilnu ustanovu, kojoj će pacijenti uvek biti na prvom mestu.