SPECIJALISTIČKA LEKARSKA ORDINACIJA
IZ FIZIKALNE MEDICINE I REHABILITACIJE
ELITE REHAB NIŠ

Limfna drenaža

Limfna drenaža je efikasna metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimulišemo metabolizam i limfni sistem i ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija.

Debljina i celulit su poseban medicinski i kozmetski problem savremenog sveta koji se uz sve ostale metode uspešno tretiraju i limfnom drenažom. Tim postupkom pokušava se ukloniti višak tečnosti iz tkiva što je prvi korak u borbi protiv celulita.

Drenaža povoljno utiče i na izgled kože.

U slučaju tretmana debljine i celulita uz limfnu drenažu potrebno je prilagoditi ishranu i ustanoviti sistem svakodnevnog vežbanja kako bi se smanjila količina masnog tkiva, a povećala mišićna masa što omogućava normalan i stalan protok limfe bez ograničenja. Dakle, limfna drenaža je velika pomoć u medicinskom i kozmetijskom tretmanu niza poremećaja drenaže limfe uz ostale fizikalne i dijetetske postupke.

Ručna limfna drenaža ubrzava detoksikaciju, smanjuje otečenost i ubrzava razgradnju celulita.

Limfna drenaža može biti ručna i aparaturna (limfatik aparat) i kombinacija obe metode daje najbolje rezultate.

Vreme trajanja masaže je 30 minuta.

Pročitano 6119 puta

O nama

Ordinacija za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Elite Rehab se bavi lečenjem i rehabilitacijom pacijenata svih starosnih dobi i patologija.

Okupili smo tim vrhunskih stručnjaka, lekare specijaliste, edukovane u najboljim evropskim centrima sa ciljem da razvijemo jednu respektibilnu ustanovu, kojoj će pacijenti uvek biti na prvom mestu.